Over

Wie & Wat

Over Mij

Kris Luyten

LK Teamwear is opgericht door “Kris Luyten”: Vanaf mijn 7e jaar ben ik begonnen met voetballen. Jarenlang heb ik op Provinciaal en Nationaal niveau mee gedraaid in deze prachtige wereld. Na een blessure heb ik een andere wending aan mijn carrière moeten geven, maar vaarwel heb ik de sport nooit kunnen zeggen. Momenteel werk ik al sinds 2008 in deze sector en door mijn verleden als sporter weet ik als geen ander aan te voelen wat een club nodig heeft. Passie en Service zijn dan ook DE woorden die ik graag gebruik voor mijn nieuwe zaak “LK Teamwear”.

Onze Aanpak

LK Teamwear staat garant voor kwalitatieve producten, snelle en persoonlijke service. Ons doel is zowel aan verenigingen, bedrijven, scholen als particulieren een persoonlijke service te bieden. Dit voor al je teamwear, werk-en bedrijfskleding, drukwerk en andere sportmaterialen. Daarnaast beschikt LK Teamwear ook over een eigen Wieler- en Runningkledij, onder de naam FYCI . 

Door onze vakkennis, ervaring, service en passie zorgen wij voor een op maat uitgewerkte partnership omdat elke club, school, vereniging of bedrijf zijn eigen identiteit heeft.

Twijfel daarom niet om ons te contacteren en neem zeker een kijkje bij “onze merken” voor een voorstel op maat !

Je kan bij ons ook terecht voor bekers en medailles voor al je events!

"Service and Passion makes the difference"