Wat Is Padel?

Padel is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen of betonnen wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert meer spelplezier op. Strategie is bij padel belangrijker dan kracht!

Onze Hoofdmerken

Welk Raket Moet Ik Kopen?

balans-racket-1.png

Diamand

Ideale vorm voor professionele spelers. Ze hebben een topbalans, het gewicht wordt verdeeld weg van de grip en naar het bovenste deel van het racket.

Dit geeft het racket veel kracht, maar minder controle. Ook de sweet spot van het racket is kleiner. Het is ideaal voor een aanvallende speler.
Als je overschakelt naar een diamantvormig padelracket, kun je het beste gaan voor een racket dat iets minder weegt dan je gewend bent, om te compenseren dat de balans bij deze rackets naar boven toe is verschoven.

Traan

De ideale racket voor de gemiddelde speler omdat ze een mix bieden van kracht en controle.
Het zijn zeer veelzijdige rackets die zich aanpassen aan alle speelstijlen, klimatologische omstandigheden en wedstrijdsituaties.

Het is een mix tussen diamant en rond, de gewichtsverdeling is zeer gelijkmatig en situeert zich in het midden van het racket, wat een evenwichtig gevoel geeft.

Rond

Ideale beginners racket.

Meestal hebben deze rackets een grote sweet spot en dit geeft als voordeel dat je de bal niet elke keer perfect hoeft te raken.

De balans zit laag naar de handgreep toe en dat geeft veel comfort.

Ideaal voor defensief spel, ze geven veel gevoel maar boeten in op het gebied van kracht.

RACKETS

TEST Rackets zijn Beschikbaar!
WINGPADEL  €150-€260
SIUX  €99-€320

Ballen

! ACTIES !

Bij aankoop van een racket

GRATIS TUBE BALLEN

+

T-SHirt

+

Kledingcheque 20% KORTING