Masita Oranje.png

Masita

Masita is opgericht in 1933 door de familie Maas uit Sittard. Destijds lag de nadruk vooral op de productie en verkoop van lederen producten, zoals tassen en ballen. In de jaren ’60 heeft Masita zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van eigentijdse teamsportkleding. Inmiddels heeft het merk internationale allure en leveren we in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Stanno

Stanno is een allround sportmerk met een focus op teamsport. Naast een breed assortiment sportkleding biedt Stanno een complete collectie sportaccessoires. Vanuit de twee kernwaarden ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’, is Stanno een onderscheidende speler op de internationale markt.

stanno.jpg
jako.jpg

Jako

Jako staat erop dat al onze producten worden gemaakt uit hoogwaardige materialen die uitstekend verwerkt en zeer functioneel zijn. Ontwikkeld voor profteams met een grote passie voor de sport, voldoen de JAKO-producten aan de behoeften van de topsporter en dragen bij tot het succes.

REECE

Sport en passie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze vormen het hart en de ziel van Reece Australia. Alles draait om sport en de beleving die daarbij hoort: inzet, vertrouwen, trots. Voor Reece is motivatie het belangrijkste fundament voor succes. We bewonderen de sporter die het verschil durft te maken, die onvermoeibaar tegen de stroom in zwemt. Bij alle uitdagingen die sport biedt, wil Reece Australia van toegevoegde waarde zijn. Onze producten stellen jou in staat je te onderscheiden en te schitteren. 

reece.jpg
erima.jpg

Erima

ERIMA is een authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan honderd jaar op de markt is. De hoofdvestiging bevindt zich in het Zwabische Pfullingen bij Stuttgart. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België en Nederland. Ca. 250 medewerkers zorgen voor de ontwikkeling, productie en verkoop van textiel en hardware die geschikt zijn voor vrijwel alle sporten. Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten – ERIMA-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Een optimale pasvorm en duurzaamheid van de artikelen, die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten voor zowel dames en heren als kinderen, is gegarandeerd. ERIMA heeft haar collectie, die verkrijgbaar is bij goed gesorteerde sportspeciaalzaken, altijd op voorraad. Een uitgekiend logistiek systeem zorgt ervoor dat ook grote hoeveelheden binnen enkele dagen beschikbaar zijn. Daardoor is het ook mogelijk grotere aantallen op korte termijn te leveren – iets wat met name voor teamsporten belangrijk is. De ERIMA teamsportcollecties en producten zijn tot vier jaar beschikbaar.

HUMMEL

Hummel International is een Deense fabrikant van sportkleding en -accessoires. Het bedrijf produceert onder andere voor sporten als voetbal, handbal, basketbal, rugby, cricket en volleybal. De onderneming werd in 1923 opgericht door de familie Messmer in Hamburg, Duitsland. In de Tweede Wereldoorlog werd de fabriek vernietigd en kwam de productie tot stilstand. Het merk werd in 1956 overgenomen door Bernhard Weckenbrock, die het bedrijf voortzette in Kevelaer. In 1975 werd het gekocht door zijn Deense importeur. Hummel is tegenwoordig gevestigd in Aarhus. Hummel produceert kleding voor een groot aantal teams, in de Benelux onder andere voor FC Utrecht. Verder sponsort het een groot aantal teams, waaronder het Tibetaanse voetbalelftal. Het logo van het bedrijf symboliseert een hommel. De naam van het merk wordt officieel met kleine letters geschreven.

hummel.jpg
craft_edited.jpg

Craft

Het Craft succesverhaal begon in Zweden toen oprichter Anders Bengtsson startte met het ontwikkelen van functioneel ondergoed voor het leger. In 1977 ontstond zo het merk Craft. Craft staat vandaag nog steeds voor sportieve kledij voor koude omstandigheden, ofwel high performance sportkleding. Craft ontwikkelt functionele sportkleding die je laat ademen: van luchtdoorlatende loopshirts tot comfortabele sportbroeken en functionele baselayers. Enkel zo komt je sportprestatie volledig tot zijn recht en bovendien ben je beschermd in elke weersomstandigheid!

 

Bij Craft kies je voor multifunctionele sportkleding zoals skikledij, maar ook loop- en fietskledij. Dankzij de unieke technologieën van Craft ben je beschermd tegen lage temperaturen, maar kan je sportoutfit toch ademen. Omgekeerd zorgt onze sportkledij er in warmere tijden voor dat je het hoofd en lichaam koel houdt tijdens je sporttraining!

Cutter & buck

Cutter & Buck, in 1989 opgericht uit een passie voor golf en liefde voor het buitenleven. Kleding van hoge kwaliteit met een superieur draagcomfort. Ook zeer geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar promotiekleding met een chique en sportieve uitstraling.

cutter.jpg