Bedrijfskleding

"In stijl en veiligheid, onze bedrijfskleding maakt het verschil !”


Contacteer ons


Goede workwear is als een tweede huid voor de professional.


Bedrijfskledij is meer dan alleen een uniform. Het is een belangrijk onderdeel van uw merkidentiteit en kan een positieve invloed hebben op uw bedrijfsimago. Het kan ook de veiligheid en comfort van uw werknemers verbeteren en de productiviteit verhogen. Door te investeren in kwalitatieve bedrijfskleding toont u niet alleen uw toewijding aan uw medewerkers en klanten, maar ook uw professionaliteit als bedrijf. 

Bij ons vindt u een ruim aanbod aan werkkleding van hoogwaardige kwaliteit en design, geschikt voor verschillende branches en sectoren. Wij helpen u graag om de juiste bedrijfskledij te vinden die past bij uw bedrijfsidentiteit en behoeften.
Cottover is een merk dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke kleding. Ze gebruiken uitsluitend biologisch katoen en gerecyclede materialen in hun producten en streven ernaar om de impact van hun productieproces op het milieu te minimaliseren. 

Het assortiment van Cottover omvat T-shirts, polo's, sweaters en meer... 

Kortom, Cottover is een merk dat streeft naar duurzaamheid en kwaliteit in hun kleding. 


Catalogus Cottover

 

Projob is een Zweeds kledingmerk dat gespecialiseerd is in werkkleding en bedrijfskleding voor verschillende sectoren, waaronder bouw, industrie, horeca en zorg. Hun collectie omvat onder andere werkbroeken, overalls, jassen en shirts, allemaal ontworpen met comfort, functionaliteit en veiligheid in gedachten. Projob streeft ernaar om duurzame en milieu-vriendelijke materialen te gebruiken en om te voldoen aan strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.


Catalogus Projob 

 

Clique is een Scandinavisch kledingmerk dat gespecialiseerd is in promotionele kleding voor bedrijven en organisaties. 

Hun collectie omvat onder andere T-shirts, polo's, jassen en accessoires, allemaal van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende kleuren en maten. 

Clique staat bekend om hun oog voor detail en hun streven naar duurzaamheid en ethisch verantwoorde productieprocessen.


Catalogus Clique 


 

Printer Active Wear is een Deens sportkledingmerk dat zich richt op hoogwaardige en functionele kleding voor actieve mensen. Hun collectie omvat sportshirts, jassen, broeken en accessoires die zijn ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en materialen. 

Printer Active Wear streeft ernaar om kleding te produceren die comfortabel, duurzaam en geschikt is voor verschillende sporten en activiteiten. Hun kleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en is geschikt voor zowel professionele sporters als amateur sporters.

Catalogus Printer 

 

Cutter & Buck is een Amerikaans kledingmerk dat zich richt op hoogwaardige en stijlvolle kleding voor mannen en vrouwen. Hun collectie omvat een breed scala aan items, van klassieke polo's en overhemden tot moderne jassen en sportkleding. 

Cutter & Buck staat bekend om hun gebruik van hoogwaardige materialen en hun aandacht voor detail en vakmanschap. Hun kleding is geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden en straalt een tijdloze elegantie uit.


Catalogus Cutter & Buck 


J.Harvest & Frost is een Scandinavisch merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige zakelijke kleding voor mannen en vrouwen. Hun collectie omvat klassieke kostuums, overhemden, blouses en accessoires, allemaal gemaakt van premium materialen en ontworpen met een tijdloze elegantie die nooit uit de mode raakt. 

J.Harvest & Frost hecht veel waarde aan vakmanschap en kwaliteit, en streeft ernaar om met hun kledingstukken het beste in mensen naar boven te halen.


Catalogus J.Harvest & Frost 

Merken Workwear