THE INDIAN MAHARADJA teamwear

 

 

The Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs.

The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs.

In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken. Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding van topkwaliteit.

The Indian Maharadja biedt ook functionele en comfortabele sportkleding, waarbij je er ook nog eens goed uit ziet! Tenniskleding van topkwaliteit. Supersterk, vorm- en kleurvast met voor elke leeftijd, bodytype, sporttype of seizoen een passende sportoutfit. Bovendien kan je ook kiezen uit een uitgebreid gamma padel gear.

De traditionele kleur in tennis is wit. Daarom biedt The Indian Maharadja een collectie met klassieke basis items en kleuren die vervaardigd zijn volgens de hoogste internationale tennisnormen. Voor wie zich wat meer wil onderscheiden, zijn er collecties waar diverse pasvormen, kleuren en prints zorgen voor een flinke dosis stijl.


Catalogus 2024


 

#sticktogether