Erima teamwear

 

Erima is een Duits sportmerk dat al meer dan een eeuw hoogwaardige sportkleding en -uitrusting produceert. Het merk werd opgericht in 1900 in Reutlingen, Duitsland, en begon als producent van gebreide goederen, maar breidde al snel uit naar sportkleding en -uitrusting.

De toewijding van Erima aan kwaliteit en innovatie heeft het tot een vertrouwde naam gemaakt in de wereld van sport. Het merk heeft een breed scala aan producten, waaronder sportkleding voor verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, handbal en volleybal.

Een van de belangrijkste kenmerken van Erima is de focus op functionaliteit en comfort. Het merk gebruikt hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat de sportkleding niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel en functioneel voor de atleet.

Erima heeft ook een sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk heeft zich gecommitteerd aan duurzame productiepraktijken en heeft verschillende initiatieven gelanceerd om milieuvriendelijkere producten te produceren.

Al met al is Erima een toonaangevend merk in de wereld van sportkleding en -uitrusting, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Of je nu een amateur- of professionele atleet bent, Erima heeft de producten die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren en je comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens het sporten.


Catalogus 2024​


Een gezonde geest huist in een gezond lichaam.