JAKO teamwear

 

 

Jako is een Duits sportmerk dat gespecialiseerd is in de productie van sportkleding en -uitrusting. Het merk werd opgericht in 1989 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Europese sportmarkt.

Jako biedt een breed scala aan producten voor verschillende sporten, waaronder voetbal, handbal, volleybal en tennis. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en functionaliteit, en gebruikt geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat de sportkleding en -uitrusting comfortabel en duurzaam zijn.

Een van de belangrijkste kenmerken van Jako is de sterke focus op innovatie. Het merk is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en producten om tegemoet te komen aan de behoeften van sporters van alle niveaus.

Jako heeft ook een sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk werkt samen met leveranciers die zich houden aan hoge normen op het gebied van milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.

Al met al is Jako een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportkleding en -uitrusting, evenals zijn sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Of je nu een amateur- of professionele atleet bent, Jako heeft de producten die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren en je comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens het sporten.


Catalogus 2024


 

Een fit lichaam is de beste accessoire die je kunt dragen.