Promokleding  

"Een krachtige uitstraling voor jouw merk of event”


Promokleding nodig?

Onze kleding zorgt voor een onvergetelijke indruk en een sterke merkidentiteit die blijft hangen bij je doelgroep! 


Wilt u uw merk, bedrijf, vereniging of evenement onder de aandacht brengen van een breed publiek? Dan is onze promokleding de perfecte oplossing voor u! Wij bieden hoogwaardige en unieke promokleding en promotextiel aan, die niet alleen van hoge kwaliteit is maar ook opvalt bij uw doelgroep.

Onze promokleding is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs, en kan worden bedrukt met uw bedrijfslogo, slogan of boodschap. Zo kunt u uw merk op een professionele en effectieve manier promoten, of het nu gaat om een beurs, evenement of als onderdeel van uw dagelijkse bedrijfskleding.

Onze klanten waarderen onze promokleding niet alleen vanwege de kwaliteit en unieke designs, maar ook vanwege de snelle levertijden en goede service. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw promotiecampagne, zodat uw merk de aandacht krijgt die het verdient.


Vraag nu een offerte 


Voorbeelden promotextiel

Personaliseer met uw naam, logo of afbeelding. 

Onze Merken

Printer Active Wear is een merk dat gespecialiseerd is in hoogwaardige promotiekleding voor verschillende sectoren. Het merk biedt een breed scala aan kledingstukken, waaronder polo's, T-shirts, jassen en hoodies. 

Daarnaast biedt Printer Active Wear ook de mogelijkheid om kleding aan te passen met bedrijfslogo's en andere ontwerpen, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijfskleding en promotie-evenementen.

Printer Active Wear is een vertrouwd merk geworden voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige promotiekleding.

 

Catalogus Printer 

Clique is een merk dat bekend staat om zijn premium promotiekleding. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder T-shirts, polo's, jassen en hoeden, allemaal verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen.

Clique biedt ook de mogelijkheid om kleding aan te passen met bedrijfslogo's of andere ontwerpen, waardoor het een populaire keuze is voor bedrijfskleding en promotie-evenementen.

Met zijn combinatie van kwaliteit, stijl en aanpassingsmogelijkheden, is Clique een vertrouwd merk geworden voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar hoogwaardige promotiekleding.


Catalogus Clique 

Harvest & Frost Sportswear is een merk dat zich richt op stijlvolle en functionele sportkleding voor mannen en vrouwen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder leggings, tops, sportbh's, shorts en jassen. 

Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het bestand is tegen intensieve trainingen en langdurig gebruik.

Met zijn stijlvolle ontwerpen en aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, is Harver Frost sportswear een populaire keuze geworden voor zowel professionele atleten als fitnessliefhebbers.


Catalogus J. Harvest 

L-Shop - Alles over watersport, sportkledij en mode. Uitgebreid productassortiment waaronder een aantal trendy producten.

Groothandel in promotioneel textiel, werk-en vrijetijdskledij. +100 merken en +90 000 producten.

 

Catalogus L-Shop