REECE teamwear

 

 

Reece Australia is een sportmerk dat gespecialiseerd is in de productie van hockeykleding en -uitrusting. Het merk werd opgericht in 1996 in Australië en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk voor hockeyfans en -spelers.

Reece Australia heeft een uitgebreide collectie van hockeykleding, sticks, tassen, beschermers en accessoires. Het merk heeft een sterke focus op innovatie en technologie, en gebruikt hoogwaardige materialen om kleding en uitrusting te produceren die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook duurzaam en slijtvast.

Een van de belangrijkste kenmerken van Reece Australia is de samenwerking met professionele hockeyteams en -spelers. Het merk werkt nauw samen met professionele spelers om te zorgen dat de producten voldoen aan de behoeften en eisen van de spelers op het hoogste niveau.

Reece Australia heeft ook een sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het merk gebruikt gerecyclede materialen en zet zich in voor een duurzame productie om zo het milieu te beschermen.

Al met al is Reece Australia een toonaangevend merk in de hockeywereld, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en innovatieve hockeykleding en -uitrusting. Ook voor tennis en padel zijn er mooie outfits samengesteld. Of je nu een amateur- of professionele hockeyer bent, Reece Australia heeft de producten die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren en je comfortabel en zelfverzekerd te voelen op het veld.


Catalogus 2024​


Sporten is de sleutel tot een gezonde geest en een gezond lichaam.